szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A tőzsdei kereskedés a jövő héten kezdődik a Norbi Update-részvényekkel. Schobert Norbert a Portfolio Export 2014 konferenciáján elmondta, hogy a magyar, szlovák, cseh és londoni üzletek mellett Németországban, Ausztriában, Szerbiában, Szlovéniában és Svájcban is tervez üzletet nyitni a Norbi Update.

A jövő héten indulhat a tőzsdei kereskedés a Norbi Update-részvényekkel – írja a Portfolio.hu. Schobert Norbert a Portfolio Export 2014 konferenciáján többek között elmondta, hogy több mint egy éve döntöttek úgy, hogy először zárt, majd nyilvános részvénytársasággá alakulnak. Elsődleges feladatuknak a franchise hálózat(ok) felügyeletét, működtetését tekintik. Maga a cég termékfejlesztéssel (54 gyártó van, de ők nem gyártanak, nem forgalmaznak) és marketingtámogatással foglalkozik.

Az exportot Andre Agassi reklámarc támogatja, de hogy mennyire sikeresen, azt Norbi nem mondhatta el, mert nincs a tőzsdei tájékoztatóban. A fogyás és a hízás a végén összeér: a McDonalds'-szal is együttműködő HAVI Logistics a logisztikai partnerük. Magyar kkv-partnereik számára tevékenységük exportlehetőséget biztosít: 30 szlovák, 87 magyar, továbbá cseh és londoni üzletben értékesítenek, és Németországban, Ausztriában, Szerbiában, Szlovéniában és Svájcban is terveznek üzletet nyitni.

Keressük a legjobb kisvállalkozói honlapot! Pályázzon jól működő honlapjával, részletekről itt olvashat, a pályázati űrlapot pedig itt találja.

Ha szeretne további hasznos híreket olvasni, hírlevelünkre feliratkozva megteheti!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Több mint 50 ezer áldozata van már a járványnak Olaszországban

Több mint 50 ezer áldozata van már a járványnak Olaszországban

Ennyire üresen talán még soha nem láthatta Indiát

Ennyire üresen talán még soha nem láthatta Indiát

Csak koronavírus ellen beoltott utasokat fogad a Qantas a nemzetközi járatain

Csak koronavírus ellen beoltott utasokat fogad a Qantas a nemzetközi járatain