szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nem nevezett a honlapversenyre? Nem baj, nézze meg mások mit küldtek be és szavazzon a legjobbra!

Logikus, felhasználóbarát felépítés, könnyű kezelhetőség, hasznos tartalom – többek között ezek egy jó honlap jellemzői. Az online megjelenés ma már szinte nélkülözhetetlen eszköze a vállalati értékesítésnek, amit a vállalkozások egy része felismert, de a szimpla internetes jelenlét egyre kevésbé elegendő. A potenciális kuncsaftokat számos versenytárs igyekszik meghódítani, és ebben a versenyben az tud jó eredményt elérni, aki a külső megjelenésében, az elérésben, a tartalomban és a weboldalon kínált technikai megoldásokban is többet, jobbat tud nyújtani.

Erre szeretné felhívni a figyelmet a Budapest Bank „Üzleti siker honlappal” versenye, amelyre már lezárult a jelentkezési időszak, és a szakmai zsűri megkezdte a beküldött oldalak kiértékelését, azonban a közönségdíjat az olvasók szavazatai alapján ítélik oda, a tíz döntőbe jutott oldal valamelyikének. Ezek között a legkülönfélébb profilú cégeik is megtalálhatóak a gyermekruházati cikkeket értékesítőtől a kamionvezető tanfolyamokat hirdetőig. A szálas teakeverékeket forgalmazásában utazó Ukko például barátságos és gusztusos designnal hívja föl magára a figyelmet, és a hasznos – releváns – tartalmak mellett több közösségi médiaoldallal is össze vannak kötve, ugyanakkor az egyébként jól működő webshopban, nincs lehetőség bankkártyás fizetésre.

Jó cipője van a suszternak – mondhatnánk a pécsi marketingtanácsadó hölgy egyszemélyes ügyfélszerző honlapjára. A felület áttekinthető, koherens, ízléses, és személyes, annak ellenére, hogy – valószínűleg keresőoptimalizálás miatt – rengeteg szöveg van a honlapon. "Marketing inspiráció" hírlevelet, és letölthető ingyenes e-bookot is kínálnak a regisztrálóknak. A mobiloptimalizált honlap online fizetési lehetőséget szintén nem kínál, azonban megrendelő űrlapok, és a látogatók aktivitását elősegítő elemek mindenütt társulnak a jól körülhatárolt, mikrovállalkozásokat célzó marketingszolgáltatások mellé.

Nézze meg a többi honlapot is, és adja le szavazatát a legjobbnak ítélt oldalra!

Ha szeretne további hasznos híreket olvasni, hírlevelünkre feliratkozva megteheti!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!