szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A feltevések szerint mintegy 20 milliárd forintot elsíboló Dobrai Sándorné felkerült az Interpol körözési listájára.

Menő társaságban szerepel Marcsika, azaz Dobrai Sándorné, a karcagi Kun-Mediátor Kft. vezetője, aki a becslések szerint 20 milliárd forint körüli összeget tüntetett el – az ügyvezetőt az Interpol is körözi, akárcsak a Mol-vezér Hernádi Zsoltot, vagy Kisbandit, az alvilág pénztárostá, igaz, időközben őt elkapták Barzíliában. Dobrai Sándorné a legkeresettebb bűnözők közé került az Interpol körözési listáján – írja az Origo. Sándorné.

Az Origónak korábban nyilatkozó karcagiak szerint egzotikus országok valamelyikében – Mexikóban vagy Ausztráliában – bujkálhat Marcsika. Az sem egyértelmű, hogy a menekülőben lévő asszony kivel utazott külföldre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Világ Könyvfővárosa címre pályázik Budapest

A Világ Könyvfővárosa címre pályázik Budapest

Jordán Tamás: Nem születik több Törőcsik Mari

Jordán Tamás: Nem születik több Törőcsik Mari

Kész az ellenzéki előválasztás pontos menetrendje

Kész az ellenzéki előválasztás pontos menetrendje