szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A bicikli utak terjedésénél nem áll meg a bringás társadalom térnyerése, egy londoni irodában az autók mélygarázsához hasonló parkolót alakítottak ki a kétkerekűeknek, ahova egyenesen begurulhatnak az utcáról.

A Studio RHE építésziroda egy olyan rámpás megoldással rukkolt elő, amely minden bicajos álma, aki munkahelye előtt az utcán kénytelen hagyni bringáját, kiszolgáltatva az időjárás szélsőségeinek, vagy a harmadik emeletre kell felcipelnie azt - írja a Konbini. Az Alphabete névre keresztelt irodaházba egyszerűen az utcáról lehet begurulni a 210 kerékpárnak helyet adó mélygarázsba. Az alábbi videón Ön is megnézheti, milyen begurulni reggel a munkába:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!