szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Székesfehérváron nyitotta meg első vidéki egységét a Bubbles non-stop mosodahálózat.

„Nem titok, hogy jelenleg is 4-5 új bolt megnyitásán dolgozunk, célunk, hogy ez év végére az üzleteink száma 20-nál is többre növekedjen” - mondta el Megyeri Gábor, a Bubbles ötletgazdája és vezérigazgatója a fehérvári megnyitón. A most nyílt üzlet már a 18. non-stop önkiszolgáló mosodája Bubbles-nek, ami teljesen automatizált, olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, mint az olvasósarok, gyereksarok, vagy az ingyenes WIFI.

A vállalat további célja, hogy az elkövetkezendő években elérje a 70-100 egységgel rendelkező országos hálózati lefedettséget. A vidéki terjeszkedés során elsősorban a megyeszékhelyekre és a nagyobb vidéki városokra koncentrálnak, de a kisebb lélekszámú – 15-20 ezer fős – településekre is szeretnék eljuttatni a közösségi mosás lehetőségét. A cégbe 560 millió forintot fektetett a Venturio Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Leesett a hó, több vonatot nem indított el a MÁV

Leesett a hó, több vonatot nem indított el a MÁV

Áthajtott a piroson, majd a nagykörúti villamossínen haladt tovább egy Lamborghini – videó

Áthajtott a piroson, majd a nagykörúti villamossínen haladt tovább egy Lamborghini – videó

Így aknázhatjuk ki a stressz lehetőségeit

Így aknázhatjuk ki a stressz lehetőségeit