szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

André Agassi már nem az Update arca, a két fél közös megegyezéssel bontotta fel az együttműködését.

André Agassi menedzsmentje a Velvet megkeresésére megerősítette, hogy a teniszikon és a Norbi Update Lowcarb közötti együttműködés véget ért. Erről, mint kiderült Norbiék is beszámoltak, és még november 25-én kiadtak egy közleményt, amiben azonban csak az szerepelt, hogy az AKA Licenses LLC és a Norbi Update Lowcarb között megszűnt az együttműködés, az AKA azonban az a cég, amelyik André Agassi nevében megkötötte a szerződést Schóbert Norbert cégével 2014 szeptemberében. Akkor még úgy volt, André Agassi 3 évig lesz a Norbi Update nemzetközi terjeszkedésének arca. Becslések szerint ezért 1,5-2 millió dollárt fizettek volna a világsztárnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!