szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Százmilliós beruházással Coop Szuper üzletet nyitott a élelmiszerlánc Pest megyében. A Pilis-Coop az alapjaitól újjáépítette a tahitótfalui egységet.

Az 502 négyzetméter alapterületű egységet 100 milliós beruházás keretében újította fel nagyjából az utolsó tégláig a Coop-Pilis helyett kapott friss tőkehús, valamint zöldség és gyümölcs részleg, illetve helyben sütött pékárukat és cukrásztermékeket is kínáló pékpult – írja a Franchiseportal. Az átadott új Coop Szuper boltban a legmodernebb energia- és környezettudatos megoldások lettek kiépítve.

A Coop az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező, hazai élelmiszerlánca. Több mint 1650 településen, 3000 üzlet várja a vásárlókat. Naponta mintegy másfél millió ember fordul meg a különböző bolttípusokban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!