szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A cégnél az üzleti és a privát utak elkülönítésére kínálnak megoldást, miután sokan keresték meg őket azzal, hogy munkájuk során is használnák a szolgáltatást.

Az applikációban ezentúl lehetővé vált egy Üzleti Profil elkészítése, aminek aktiválásával egyszerűbbé válik a számlák összegyűjtése, illetve az üzleti utak elkülönítése a privát utazásoktól. A cég közleménye szerint egyetlen gombnyomással külön választhatóak a privát és üzleti fuvarok, sőt utóbbiakhoz rövid jegyzet készíthető, így könnyebb lesz visszakeresni, hogy milyen projekt kapcsán használta a felhasználó az Ubert. A szolgáltatás során elkülöníthető a céges és a privát bankkártya is, így az applikáció a kiválasztott bankkártyára terheli az utazás összegét. Emellett heti vagy havi összesítő is kérhető az elszámolás megkönnyítése végett.

A cég szolgáltatásainak bővülése igazolni látszik a múlt héten tüntető taxisok azon aggodalmát, miszerint a kormányzat nem töri magát túlzottan, hogy megregulázza a taxirendeletet több ponton megszegő uber-sofőröket.

Ha szeretne további hasznos híreket olvasni, hírlevelünkre feliratkozva megteheti!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Több krónikus betegségnél kockázatos lehet az orosz vakcina beadása

Több krónikus betegségnél kockázatos lehet az orosz vakcina beadása

881,9 km/h-val repült a távirányítós repülő, pedig hajtómű sem volt rajta

881,9 km/h-val repült a távirányítós repülő, pedig hajtómű sem volt rajta

5-ös alá: itt a nyújtott BMW 3 Gran Limousine

5-ös alá: itt a nyújtott BMW 3 Gran Limousine