szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egyszerűbb játék programozása néhány nap alatt megvan, de három szemeszter után profi programozót faragnak bárkiből a Codecool miskolci és budapesti központjaiban. A hallgatóknak köszönhetően a tanfolyam helyszíne bármikor virtuálisan bebarangolható, miután elkészítették a miskolci helyszín online térképét, amin saját névjegyüket is otthagyták.

A hallgatók a Google Maps-re felvitték a miskolci Codecool tantermeit teljesen bejárhatóan, 360 fokos körbetekintési lehetőséggel. Ráadásul tekintettel voltak a Google Maps használati feltételeire is: arcokat nem tartalmazhatnak a bejárt belső terek, így fejüket kreatív módon takarták ki.

A Codecool hallgatói által elvégzett három szemeszter intenzitására jellemző, hogy egyszerűbb online játékok programozására már néhány nap oktatás után képesek a hallgatók. Így természetesen a Google Maps-et saját képükre formálni meg sem kottyant nekik. Noha a vállalkozások és intézmények még csak kevesen élnek ezzel a lehetőséggel, a Codecool diákjai mindenképpen ki szerették volna használni az ebben rejlő előnyöket. A teljesen bejárható alaprajzot itt tudja megtekinteni.

©

Július közepéig lehet jelentkezni a Codecool intenzív informatikai oktatási programjára Budapesten, illetve Miskolcon. A három féléves, alapos és kimerítő kurzus végzőseit tárt karokkal várja a munkaerőhiánnyal küszködő informatikai ipar. A Codecool garanciát is vállal az elhelyezkedésre: a tandíjat csak utólag kell fizetni, és csak akkor, ha sikeres az elhelyezkedés.

Ha szeretne további hasznos híreket olvasni, hírlevelünkre feliratkozva megteheti!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!