szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jól szerepeltek a magyar cégek a csomagolástechnikai Oscar-díjnak számító WorldStar Awardson.

Magyar cégek összesen 11 terméke nyert díjat a csomagolástechnikai Oscar-díjnak számító WorldStar Awardson.

Az STI Petőfi Nyomda egymaga összesen négy díjat kapott a május végi budapesti csomagolástechnikai konferencián és díjátadón, köztük egy hamisítás elleni védelemmel ellátott gyógyszeres doboz, egy kozmetikai termékcsalád csomagolása, a Fing'rs Sensationail csillámos körömlakkjának színét pontosan visszadó doboza, illetve a Terra Naturi húskészítmények hűtartó kartonövei kaptak elismerést.

©

WorldStar díjat kapott a VG Komárom Kft. ajándékdoboza a set top boxokhoz, a Sága Snacki & Go! minivirslijeinek mikrózható doboza a Greiner Packaging Kft.-től, a Beflex hatszögletű összecsavart pólókínáló állványa, a NEFAB Packaging nyomtatók szállításához kialakított doboza, a Green Packaging szerszámokhoz készült tárolója, illetve a Mosonpack Kft. kúp- és tányérkerék szállításához készült csomagolása.

Az Adu-Alba Kft. kisméretű elektronikai alkatrészekhez készített hablemezből formált habtálcatárolót, amely szintén díjat kapott, mivel a habtálcák jóval könnyebbek, mint az eddig használt műanyag tálcák, így ez jelentheti a jövőt a csomagolásban.

©
A további nyerteseket itt lehet böngészni!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Buenos Aires-i elnöki palotában ravatalozták fel Maradonát

A Buenos Aires-i elnöki palotában ravatalozták fel Maradonát

Ráerősít a hulladékgazdálkodásra a Mol

Ráerősít a hulladékgazdálkodásra a Mol

Pálinkás József: "A Fidesz fél a választásoktól"

Pálinkás József: "A Fidesz fél a választásoktól"