szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nincs elég munkaerő, hogy a legtöbb Tescóba vissza lehessen állítani a nonstop nyitvatartást, írja a Napi Online.

A Tesco nemrég jelentette be, hogy június 1-jétől több hipermarketjében ismét a korábban megszokott módon nonstop lesz nyitva. Ezen felül augusztus 31-ig még országszerte 23 üzletében várja meghosszabbított szezonális nyitvatartással a vásárlókat, akárcsak a Balatonnál, ahol a hiperek éjjel-nappali, vagy meghosszabbított nyitvatartásra állnak át, tudta meg a Napi Online.

A hét minden napján folyamatosan nyitvatartó hipermarketek:

  • Tesco Budaörs Hipermarket
  • Tesco Extra Budapest, Fogarasi út
  • Tesco Extra Budapest, Váci út
  • Tesco Extra Debrecen, Kishegyesi út
  • Tesco Győr Hipermarket
  • Tesco Kaposvár Hipermarket

Ez azonban jóval kisebb visszarendeződés a vasárnapi nyitvatartás visszaállítása után, mint várható volt, hiszen a Tescónak 105 hipermarketje, 42 szupermarkete és 43 expressz üzlete van.

A munkaerőhiány és a magas kiadást jelentő éjszakai pótlék a gátja annak, hogy a Tesco ismét széles körben bevezesse a nonstop nyitvatartást, nyilatkozta a Napinak Sáling József, a Kereskedelmi Alkalmazottak Szövetségének elnöke, aki szerint különösen vezető beosztásúakat és szakképzettséggel rendelkezőket nehéz rávenni a hétvégi éjszakai műszakra.

Elismerte az OTP, hogy Csányi valóban gondolkodott a Tesco megvételén

Túl nagy kockázatot jelentett volna az üzlet, ezért állt el a Tesco megvásárlásától az OTP. Más források szerint maga Orbán beszélte le Csányi Sándort a vásárlásról.Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Scherer Péter: Számomra a politika túl fájdalmas terep

Scherer Péter: Számomra a politika túl fájdalmas terep

Kupakok ezreivel segítenek egy kislányt Nagyúton

Kupakok ezreivel segítenek egy kislányt Nagyúton

A 90-es évek óta először vesztett két bajnokit egymás után a Veszprém kézilabda csapata

A 90-es évek óta először vesztett két bajnokit egymás után a Veszprém kézilabda csapata

Ez lesz a magyar pingpong vb logója

Ez lesz a magyar pingpong vb logója

Az ukránok többsége már elengedte a Krím félszigetet

Az ukránok többsége már elengedte a Krím félszigetet

Itt megtalálja a YouTube legjavát

Itt megtalálja a YouTube legjavát