szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Összesen 225 millió forintért újíthatja fel csarnok légtechnikáját.

Mindössze ketten tettek ajánlatot, így nem volt nagy verseny a XIII. kerület által kiírt közbeszerzésen, amelyet a Váci úton található Lehel Csarnok tetőfelújítására és légtechnika-korszerűsítésére írt ki az önkormányzat – írja az Átlátszó.

A tender első részére, a tetőfelújítási munkákra senki nem adott be ajánlatot, így az eljárásnak ez a fele eredménytelen lett.

A tender másik részét közös ajánlattevőként a Budai Műemlék Felújító Kft. és a CLH Hűtés- és Klímatechnika Kft. nyerte el. A velük szemben alulmaradt ajánlattevő a szegedi T-Invest ’91 Kft. volt.

A Lehel Csarnok légtechnikájának korszerűsítése 225,2 millió forintba fog kerülni, ami olcsóbb az önkormányzat által előzetesen becsült 250 milliós költségnél.

A CLH Hűtés- és Klímatechnikai Kft.-ben Mészáros Lőrinc 2015 júniusában szerzett tulajdonrészt, és a cég az új MTK-stadion építésében is részt vesz.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szenvedélyei közül a külpolitikában jut a legmagasabbra Biden külügyminiszter-jelöltje

Szenvedélyei közül a külpolitikában jut a legmagasabbra Biden külügyminiszter-jelöltje

5 ötlet, ahol jobb helye lesz a fotóidnak, mint a Facebookon

5 ötlet, ahol jobb helye lesz a fotóidnak, mint a Facebookon

Az Európai Törvényszéken az Elios-ügy

Az Európai Törvényszéken az Elios-ügy