szerző:
HVG
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy vecsési lakos óriási földeket vásárolt fel a reptér környékén, de aligha magánnak: a területeket egy titokzatos ír páros cégének jelzáloga terheli – írja a HVG eheti száma.

Óriási ferihegyi ingatlanfejlesztésre kiszemelt földeket szerzett meg nemrég egy vecsési magánszemély, Pesti Ferenc. Aligha termelni akar a területen, mert már meg is indult az átminősítési eljárás, ami után építkezni lehet ott. De kinek dolgozik Pesti? Kik azok a titokzatos írek, akik azonnal jelzálogjogot szereztek a földekre? Összejátszik-e az állam a reménybeli befektetőkkel?

 Válaszok a csütörtökön megjelenő HVG-ben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!