szerző:
hvg.hu

Informatikai szolgáltatást adnak a kukaszámlák előállításához.

Az állami műsorszóró társaság, az Antenna Hungária Zrt. és az Euromacc Kft. konzorciuma nyert azon a közbeszerzésen, amelynek tétje a mintegy 150 állami tulajdonban lévő hulladékszállító társaság egységes számlázási, folyószámla kezelési és kintlévőség-kezelési rendszerének kialakítása volt. Az Euromacc két tulajdonosa Hauser Gábor és Brasnyó Péter, mindketten Garancsi István üzlettársai egy másik cégben, a Mobil Adat Kft.-ben.

A megrendelés értéke 549 millió forint, a feladat pedig egy informatikai és számlázási rendszer kialakítása lesz az állami tulajdonú Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. részére.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!