szerző:
hvg.hu

Hivatalosan is bejelentette a Futureal, hogy Budán, a kelenföldi pályaudvarnál Etele Plaza néven építendő bevásárlóközpontban külföldi bérlők számára is lehetővé tette az előbérletet. Hétszintes lesz az épület, már tárgyalnak a bérlőkkel – írja a Portfolio.hu

Az új plázát Budapest délnyugati határánál építik fel. „Dél-budai Etele Téri Intermodális, Szolgáltató, Kereskedelmi és Tömegközlekedési Központ” – ez a hivatalos megnevezése, és a tervek szerint 2019 negyedik negyedévében adnák át – derül ki a Futureal oldaláról, ahol látványtervek illetve –videó is van az épületről.

©
©

Az épületet hétszintesre és minimalista stílusúra tervezik, bruttó alapterülete 53 ezer négyzetméter lesz. Az üzletek, éttermek mellett lenne benne mozi, tetőterasz és kalandpark is. Mivel autópálya közelében helyezkedik el, egy 2400 jármű befogadására alkalmas P+R parkolót is építenek hozzá. 

A Portfolio.hu azt írja: a cégcsoport már tárgyal a leendő bérlőkkel, a tervek szerint 2017 I. negyedévének végére állhat össze a névsor. Az előzetes várakozások szerint az új pláza napi 40 ezer vásárlót szolgálhat ki. 

Szuperkórház helyett valami egész más is épülhet Kelenföldön

Lehet, hogy nem szuperkórház, hanem sportcsarnok épül majd Kelenföldön - értesült a Magyar Idők.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!