szerző:
hvg.hu

A hatéves yorkshire terriert állítólag fésűvel ütötték agyon. A Réti úti kutyakozmetikus nem szerette, ha munka közben zavarják az állattulajdonosok.

Agyonütött egy nála hagyott yorkshire terriert egy tatabányai kutyakozmetikus – írta egy helyi hírportálra hivatkozva az Index. A hírek szerint a hatéves, kétkilós, Mexi nevű állatot egy fésűvel csapták fejbe.

A megyei rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy történt ilyesmi, de a halál okáról és körülményeiről nem mondtak semmit. Az ügyben szakértő vizsgálódik, a férfi ellen állatkínzás miatt indult eljárás.

A Kemma.hu úgy tudja, hogy a kutyakozmetikus a Réti úti üzlet fölött magasodó házban lakik. Egyedül szeretett dolgozni, nem engedte, hogy a gazdák ott lábatlankodjanak munka közben, inkább adott egy időpontot, amikor értük lehet menni.

Nyitóképünk csak illusztráció!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!