szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megegyezés hiányában került ki a kínálatból a National Geographic és a társai.

Közleményt adott ki a Magyar Telekom arra reagálva, hogy az IPTV és digitális kábeltévé csomagjaiból kikerülnek a Fox International Channels csatornái, vagyis a National Geographic és különböző változatai, az Andy Vajna-féle TV2-csoport csatornái viszont megjelennek a kínálatban.

A Telekom azt közölte, hogy minden műsorterejsztővel tárgyalni szokott, így volt ez a Fox esetében is, de "szemben más csatornákkal, sajnálatosan a FOX és a National Geographic Channelt képviselő társasággal nem született olyan megállapodás, amely mindkét fél számára megfelelő lett volna. Így a Telekom megegyezés hiányában nem szerepeltetheti ezeket a csatornákat 2017-től a kínálatában".

"A FOX Networks Group csatornáinak értékeit a Telekom ismeri és elismeri, a kínálatában fontos helyet foglaltak el ezek a programok, ezért a Telekom törekedett is arra, hogy a meg nem született megállapodás miatt kieső csatornákat tematikájában is hasonló programok tudják pótolni" – írják, majd felsorolnak számos olyan adót, amely nem a TV2-hez tartozik, és elérhető lesz a szolgáltatónál.

"A sajtóban megjelent találgatások, miszerint a TV2 Csoporthoz tartozó csatornák megjelenése miatt, egyoldalúan vette ki a Telekom a kínálatából a FOX Networks Group csatornáit, minden alapot nélkülöznek, hiszen – amint arra utaltunk – minden egyes jogtulajdonossal, külön tárgyalások során született egyedi megállapodás a 2017-es együttműködésekről" – zárja közleményét a cég.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Videó: a rendőrök 245-ös tempónál meszeltek le egy sofőrt a 710-es főúton

Videó: a rendőrök 245-ös tempónál meszeltek le egy sofőrt a 710-es főúton

A felújított telefonoknak is betett a járvány, az Apple viszont még ebből is jól jött ki

A felújított telefonoknak is betett a járvány, az Apple viszont még ebből is jól jött ki

Beiktatták Balog Zoltánt a püspöki hivatalába

Beiktatták Balog Zoltánt a püspöki hivatalába