szerző:
hvg.hu

A kedd reggel elhunyt és leginkább a Star Wars Leia hercegnőjeként ismert Carrie Fisher idősebb korában reklámokban is szerepelt, ráadásul nem is akármilyenekben.

Mindenki Leia hercegnője, Carrie Fisher néhány igazán hozzá illő reklámban vállalt szerepet idősebb korában.

Még 2011-ben az étkezési tanácsokkal és fogyókúrás termékekkel foglalkozó Jenny Craig kampányában beszélt a súlyproblémáiról őszintén. Fisher a reklámban arról beszél, hogy rákeresett saját magára, és talált egy olyan bejegyzést, amely szerint régen nagyon dögös volt, de most már úgy néz ki, mint Elton John, és be is ismeri, hogy régen olyan volt, mint egy "geek pin-up". Aztán beismeri, hogy idővel egyre nagyobb lett, és lassan már nem akart kimenni az utcára, mert nem tetszett neki, ahogy kinézett, de végül úgy döntött, hogy változtat az életén, hogy újra hordhasson rendes ruhákat is, ne csak lebernyegeket leggings-zel.

A mobilszolgáltató Orange reklámjában az írónő Carrie Fishert láthatjuk, aki egy olyan kosztümös filmötlettel áll elő, amelyben a hősnő csak levelekkel kommunikálhat szerelmével, de az Orange embereinek hiányzik a varázslat, és azzal dobnák fel a drámát, hogy a hősnő inkább sms-ezzen egy kocsiban. Carrie Fisher végül letörten megy ki a szobából, a reklám üzenete pedig az, hogy "ne hagyd, hogy egy mobil tönkretegye a filmedet. Kérlek, kapcsold ki!"

Az IBM 2016 elején kérte fel Carrie Fishert, hogy a cég legújabb kütyüjének, a kérdésekre válaszoló Watsonnak a reklámjában szerepeljen. A reklámban Fisher pszichológusként egy robotoknak szóló terápiás csoportot vezet, ahol az emberekből kiábrándult robotok beszélhetik ki problémáikat. A szpot végén a Watson azzal veri ki a biztosítékot a többi robotnál, hogy az emberekkel való együttműködésről beszél.

És ha nem is reklám, nem árt emlékeznünk Carrie Fisher cameójára a Szex és New York egyik epizódjában, amikor Carrie (Bradshaw) Los Angelesben egy állítólagos ügynökkel tölti az éjszakát, ám reggel kiderül, hogy az illető csak Carrie Fisher gondnoka. Bradhsaw azzal próbálja menteni a menthetőt a rózsaszín bugyijával hadonászva, hogy mindkettejüket Carrienek hívják és írnak, de nem igazán jön be a dolog.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Úgy megváltozik az autók műszerfala, hogy rá sem fog ismerni

Úgy megváltozik az autók műszerfala, hogy rá sem fog ismerni

Éjjel-nappal fotókat nézetne velünk az Instagram, már készül az újítás

Éjjel-nappal fotókat nézetne velünk az Instagram, már készül az újítás

27 hajléktalant figyelmeztettek a rendőrök a betiltás első napján

27 hajléktalant figyelmeztettek a rendőrök a betiltás első napján

Kombiként is kapható a 460 lóerős új Porsche Panamera GTS

Kombiként is kapható a 460 lóerős új Porsche Panamera GTS

Gyakorlatilag titokban választották meg az idei magyar szépségkirálynőt

Gyakorlatilag titokban választották meg az idei magyar szépségkirálynőt

Megcsinálták a mesterséges intelligencia saját Coelhóját – és hátborzongató idézeteket írt össze

Megcsinálták a mesterséges intelligencia saját Coelhóját – és hátborzongató idézeteket írt össze