szerző:
hvg.hu

Egyre kevésbé érdekes a szponzorai számára Michael Schumacher, sorban hagyják el a korábbi támogatók.

Támogatói közül mind kevesebben tartank ki a hétszeres Forma–1-es világbajnok mellett. Most még két cég lelépett a 2013 decemberében súlyos síbalesetet szenvedett sztár mellől – írja a Life.hu.

A portál szerint az ajtó- és kapugyártó német Hörmann, valamint a svájci luxusórákat készítő Audemars Piguet közös megegyezéssel felhagyott az együttműködéssel.

Az egykori autóversenyző hivatalos oldaláról már eltűntek a támogatók a partnerek közül. A volt pilóta mögött piaci alapokon három támogató áll, egy pénzügyi tanácsadó, egy sisakgyártó és egy energiaitalos cég. Rajtuk kívül felesége ranch-cége, fia, Mick versenyzői honlapja, saját gokartközpontja, valamint a Ferrari és a Mercedes logói szerepelnek Schumacher hivatalos honlapján a partnerek között.

"Vannak biztató jelek Schumachernél"

Ezúttal a hétszeres Formula-1-es világbajnokról korábbi főnöke, Ross Brown szólalt meg.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!