szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hiánypótló szervezkedés a magyar gasztronómia égisze alatt.

Ha eddig nem tudta nyugodtan álomra hajtani a fejét esténként, mert senki sem pártfogolta a hazai barbecue kultúrát, akkor megnyugodhat. Néhány vendéglátóipari egység szorgos összefogásával megalakult az érdekvédelmi szervezet.

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!

hvg.hu Élet+Stílus

A BBQ megtalálhatná a helyét a magyar konyhákon

A fafüstön lassan sülő barbecue egyszerre az amerikaiak melósok kajája, és Michelin-csillagos hús – mondta a marketingesből szakáccsá, szakíróvá, majd a hazai barbecue-sütők fejlesztőjévé váló Adorjányi Máriusz a Chef&Pincér című szaklapnak.