szerző:
hvg.hu

Nem tölti meg a FINA az előre lefoglalt helyeket.

A Turizmus Online azt írja, hogy bajban vannak a balatonfüredi szállodák a vizes vb miatt. Az ember azt gondolná, hogy a részben Füreden megrendezett világbajnokságnak köszönhetően idén kaszálni fognak a hotelek, a valóság azonban állítólag ennek pont az ellenkezője lesz.

A lap szerint a szervező FINA ugyanis előre lefoglalta majdnem a teljes városi kapacitást a rendezvény miatt, ám nemrég azt közölte, hogy mégsem tart igényt a szobák jelentős részére. A szállodák pedig most kezdhetik árulni a szobáikat, amikor már rég elkéstek vele, és elindult a szezon.

Van olyan szálloda is, amelynél az összes előre lekötött szobát visszamondta a FINA – állítja a lap.

Amint arról korábban többször is írtunk, nem lehet tudni, hogy a vb külföldi reklámkampánya elindult-e, pedig ez nagyon fontos lenne a turisták becsalogatásához. A projektre a Szijjártó Péterrel baráti kapcsolatot ápoló Kuna Tibor cégei összesen mintegy 3 milliárd forintot kaptak.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!