szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem tölti meg a FINA az előre lefoglalt helyeket.

A Turizmus Online azt írja, hogy bajban vannak a balatonfüredi szállodák a vizes vb miatt. Az ember azt gondolná, hogy a részben Füreden megrendezett világbajnokságnak köszönhetően idén kaszálni fognak a hotelek, a valóság azonban állítólag ennek pont az ellenkezője lesz.

A lap szerint a szervező FINA ugyanis előre lefoglalta majdnem a teljes városi kapacitást a rendezvény miatt, ám nemrég azt közölte, hogy mégsem tart igényt a szobák jelentős részére. A szállodák pedig most kezdhetik árulni a szobáikat, amikor már rég elkéstek vele, és elindult a szezon.

Van olyan szálloda is, amelynél az összes előre lekötött szobát visszamondta a FINA – állítja a lap.

Amint arról korábban többször is írtunk, nem lehet tudni, hogy a vb külföldi reklámkampánya elindult-e, pedig ez nagyon fontos lenne a turisták becsalogatásához. A projektre a Szijjártó Péterrel baráti kapcsolatot ápoló Kuna Tibor cégei összesen mintegy 3 milliárd forintot kaptak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ha mindketten dolgozunk, miért nekem kell elvégeznem a házimunkát?

Ha mindketten dolgozunk, miért nekem kell elvégeznem a házimunkát?

Nyáron rendeznék meg az Ünnepi Könyvhetet, ősszel a Könyvfesztivált

Nyáron rendeznék meg az Ünnepi Könyvhetet, ősszel a Könyvfesztivált

A teljes összeg rendelkezésre áll a Lánchíd felújításához

A teljes összeg rendelkezésre áll a Lánchíd felújításához