szerző:
hvg.hu

Egészen elképesztőt posztolt az FKF Zrt.

Kordokumentum 2017 Magyarországáról, amit az FKF Nonprofit Zrt. ma posztolt. Annyira jó, hogy szó szerint idézzük:

"Tisztelt Kollégák!
A mai napon, a Budai Hulladékszállítási Üzembe érkezett az Üzemvezető Úr és Vavra Gergő köztisztasági járműkezelő. A kollégák 10:20 perckor kikérték Baráth Beáta forgalomirányítót a Forgalmi Irodából, majd az udvaron egy, az alkalomhoz illően feldíszített konténeres célgép előtt Vavra Gergő megkérte Baráth Beáta kezét. A kolléganő a kérésre igent mondott. 
Az esetről egyéb jelentenivalóm nincs!"

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!