szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Árverésen értékesíti a Nate D. Sanders aukciósház Donald Trump 2005-ben készített rajzát. A licitálás 9 ezer dollárról indul.

A rajzon New York-i felhőkarcolók sziluettje látható, természetesen a Trump-toronnyal. Az Egyesült Államok jelenlegi elnöke még vállalkozóként vett részt 2005-ben egy jótékonysági rendezvényen, amelyet az írástudatlanság felszámolására szerveztek. Az akcióban több híresség is részt vett, a szervezők arra kérték őket, hogy rajzoljanak valamit. Trump műve így sikerült. Döntse el, hogy megér-e 9 ezer dollárt (2,5 millió forint), kerettel és aláírásal együtt.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat. 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!