szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Utazási csomagokat, szállást és repülőjegyet is kezd árulni Magyarországon a diszkontlánc.

Háromcsillagos bécsi belvárosi szállodában két éjszaka, 10 forint híján 20 ezer forintért fejenként. Megéri? Ha ön szerint igen, akkor jövő hét csütörtöktől elkezdheti nézni az Aldi Magyarországra szabott (tőlünk nyugatra már régóta létező) utazási ajánlatait. A diszkontlánc most jelentette be, hogy elindul a szolgáltatással, amely nagyon hasonló modellt követ majd azokhoz a saját márkás, nem élelmiszer termékekhez, amelyeket tipikusan a középső sorokban szokott kínálni.

Az Aldi online utazási irodájának tehát lesz egy olyan része, amelyben csak nála kapható, a magyar vásárlók igényeire szabott, az ígéret szerint nyomott árú, de cserébe csak rövid idegi foglalható ajánlatok lesznek.

Emellett a cég megnyitja a magyarok előtt ugyanazt az adatbázist is, amelyből a német-osztrák-svájci vásárlói is válogathatnak, vagyis lesz egy sokkal nagyobb, de „akciósnak” nem nevezhető ajánlati kör is. Az utazásos csomagok mellett egyedi repülőjegyeket és szállásokat is lehet majd foglalni az Aldinál.

A szolgáltatás szakmai hátterét az osztrák Eurotours adja. Az együttműködő cégek azt ígérik, hogy szolgáltatás minőségével fognak versenyezni, elérhető lesz egy magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálat, amely a felmerülő problémákat fogja kezelni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!