szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A köztévétől a Gépnarancsig a New Wave Media fogja értékesíteni a reklámfelületeket.

A legnagyobb magyarországi online reklámpiaci szereplő jött létre, miután a New Wave Media Group (korábbi nevén Origo Media) felvásárolta az Evomediát – közölte a két cég. Emlékezetes: az Origo Media az elmúlt időszakban nem csak nevet váltott, de tulajdonost is, a jegybankelnök fia, Matolcsy Ádám vette meg Száraz Istvántól.

Az ügylet pikantériája – jegyzi meg a 24.hu –, hogy a fúziót követően Bálint Gazdától a Népszava internetes reklámfelületeig Matolcsyék értékesítik majd.

A cég tájékoztatása alapján a jelenleg havonta 3,4 millió embert elérő Evomediát a jövőben is az eddigi menedzsment (Gazsó Gábor, Péli Árpád, Somogyi Péter) vezeti majd. A New Wave Media hálózatának – amelybe az Origo csoporton kívül például a közmédia reklámfelületei is beletartoznak – a havi felhasználója 4,4 millió.

Az együttműködés 2018. január elsejével lép életbe, de az előkészítő munkálatok és a közös fejlesztések már zajlanak – közölték a felek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az összes bérlet elfogyott az FTC Bajnokok Ligája hazai csoportmérkőzéseire

Az összes bérlet elfogyott az FTC Bajnokok Ligája hazai csoportmérkőzéseire

Újra szigorít Horvátország

Újra szigorít Horvátország

Hogyan fogyhatok le? Segít a közgazdaságtan!

Hogyan fogyhatok le? Segít a közgazdaságtan!