szerző:
hvg.hu

Egy család szólt is az utaskísérőknek a poloskákról, de nem segítettek nekik.

A British Airways Vancouverből Londonba tartó járatán ágyi poloskák csíptek meg egy egy családot - írja a BBC.

A valószínűleg magyar származású kanadai Heather Szilágyi a Twitteren posztolt arról egy hete, hogy a repülőút után milyen csípésnyomok borították a 8 éves lánya lábait.

A nő a vőlegényével és a lányával utazott a British Airways éjszakai járatán Vancouverből Londonba (ahonnan Szlovéniába utaztak tovább), ahol elmondása szerint miután felfedezte a poloskákat, szólt is az utaskísérőknek, akik azonban nem engedték, hogy máshova üljön. Másnapra őt is és a lányát is több helyen megcsípték az ágyi poloskák.

A család miután leszállt a csípésektől borítva, felhívta a British Airways ügyfélszolgálatát, hogy elmondja a panaszait, és arra kérje a céget, ne ugyanazzal a géppel reppüljenek haza, de állításuk szerint süket fülekre találtak, erről a nő vőlegénye is beszámolt a Twitteren.

A British Airways utólag egyébként bocsánatot kért a családtól, mondván kapcsolatba léptek velük és kivizsgálják az ügyet. A cég közlése szerint bár 280 ezer járatuk van évente, ritkán vannak hasonló esetek, de azért folyamatosan ellenőrzik a járataikat. 

A légitársaság végül egy business class-jegyet ajánlott a családnak a hazaútra Kanadába, de Szilágyi arról posztolt a Twitteren, hogy azóta mások is jelentkeztek nála, akikkel szintén ahsonló dolog történt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!