szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem jelenik meg többé nyomtatásban a Condé Nast tiniknek szánt kiadványa, a Teen Vogue ezentúl csak online lesz elérhető. A döntést egyebek között az indokolja, hogy az elmúlt két évben 250 százalékkal nőtt a magazin online forgalma.

További hét Condé Nast-kiadvány ritkábban fog megjelenni nyomtatásban: a GQ, a Glamour, az Allure és az Architectual Digest már nem havonta, hanem évente csak tizenegyszer, a Bon Appetit magazin tizenegy helyett tízszer, a W és a Condé Nast Traveler tíz helyett nyolc alkalommal kerül az újságárusok polcára. A Vanity Fair, a Vogue, a Wired és The New Yorker azonban továbbra is a megszokott gyakorisággal jelentkezik.

„A Teen Vogue a múlt évben nagyszerű növekedést tapasztalt a digitális, a közösségimédia- és a videóplatformokon. Agresszíven fektetünk be a márkába, és minden olyan eseménybe, ahol a fogyasztóival találkozunk, pl. a jövő hónapban Los Angelesben megrendezésre kerülő Teen Vogue Summitba” olvasható a Condé Nast közleményében. A kiadónál a döntés következtében 80 munkahely szűnik meg.

A Condé Nast-tal egyidőben a Time Inc. is bejelentette, hogy visszavágja egyes kiadványainak megjelenési gyakoriságát: a Sport Illustrated 38 helyett 27-szer, a Fortune 16 helyett 12 alkalommal kerül nyomdába 2018-ban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Törvény tiltja majd Franciaországban, hogy a divatcégek megsemmisítsék az eladatlan termékeket

Törvény tiltja majd Franciaországban, hogy a divatcégek megsemmisítsék az eladatlan termékeket

115 millió forint letaglózó ár, még ha egy Audi RS Q8-R-ről van is szó

115 millió forint letaglózó ár, még ha egy Audi RS Q8-R-ről van is szó

Mi történik az agyunkban, amikor új nyelvet tanulunk?

Mi történik az agyunkban, amikor új nyelvet tanulunk?