szerző:
hvg.hu

A milliárdos üzletemberről írt életrajzi kötetből 13 millió forintért vásárolt a frakció.

A könyvbeszerzésről szóló, október 20-án kötött szerződést az Mfor szúrta ki a parlament honlapján. Eszerint a nagyobbik kormánypárt frakciója a Pestisracok.hu-t is fenntartó GerillaPress Lapkiadó és Média Tanácsadó Kft.-től rendelte a köteteket.

A lap megkeresésére a frakció azt közölte, hogy a képviselőcsoport 5 ezer darabot vásárolt Andreas von Réty: George Soros című könyvéből. "A könyveket a frakció az egyéni választókerületi képviselőknek osztotta ki" – tették hozzá. 

A könyv darabjáért 2600 forintot fizet a frakció – ez kedvezményes ár, tekintettel a rendelt mennyiségre. A piacon 3221 forinttól lehet megvásárolni a kötetet.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
T. R. Itthon

Soros: A hatalom hazugságokat terjeszt

Pontról pontra cáfolja Soros György azt, amit a magyar kormány Soros-tervnek hív. A magyar származású amerikai milliárdos saját honlapján vette végig a magyar nemzeti konzultáció kérdéseit, szerinte egyik sem igaz.