szerző:
Mfor
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nyáron vette meg a Mediaworks a Nógrád Megyei Hírlap kiadóját, a kft.-t most bezárják, az eszközöket és a dolgozókat viszont megtartják.

A Mediaworks Zrt. július elején vette meg a Nógrád Megyei Hírlapot, amit most papíron is teljesen bekebelez – írja az mfor.hu a BÉT-en megjelent közleményre hivatkozva.

A Mediaworks tulajdonosa, az Opus Global Nyrt. közzététele szerint a Mediaworks december 1-i közgyűlésén döntött a kft. végelszámolással történő megszüntetéséről.

A közlemény szerint a munkavállalókat munkáltatói jogutódlással foglalkoztatja tovább, a végelszámolás viszont a Nógrád Megyei Hírlap folyamatos megjelenését nem befolyásolja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!