szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

„Mészáros Lőrinc átrepüli a vidék gondjait, meg Bélmegyer gondjait, helikopterrel érkezik meg – számol be a HírTV Sallai R. Benedek, LMP-s képviselőre hivatkozva.

A politikus a kormányhoz címezte levelét, amelyben a Mészáros Lőrinc bélmegyeri vadászkastélyának környékén élőkre hivatkozva érdeklődik, hogy mikor újítják fel a bűn rossz állapotban lévő utakat, hogy az ott élők is használni tudják azokat. Sallai a helyiektől tudta meg, hogy Mészáros helikopterrel közlekedik, így áthidalva a járhatatlan utakat.

Sallainak Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára válaszolt, ebből az derül ki, hogy a Békés Megyei Önkormányzatnak nem sürgős a szóban forgó közút felújítása – írja a Hír Tv weboldala. Az már Dankó Béla, Békés megyei útügyi biztos honlapján olvasható, hogy tavaly augusztusban eldőlt, hogy mely utakat újítják fel a megyében.

A 2017-es felújítások tervezete szerint országosan 444 km főúti és 119 km mellékúti szakasz újul meg összesen 69 milliárd forintból idén. Békés megyében 8 milliárd forintot költhettek el az idén, ebből összesen 53 kilométeres útszakaszt javítottak ki.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Karácsony: Adják ide a vakcinát és beoltjuk Budapestet

Karácsony: Adják ide a vakcinát és beoltjuk Budapestet

Visszafogja magát a Jaguar Land Rover

Visszafogja magát a Jaguar Land Rover

Különleges szűrőpapírt helyeznek a tengervízbe Ausztráliában

Különleges szűrőpapírt helyeznek a tengervízbe Ausztráliában