szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Microsoft Magyarországtól érkezik az új digitális- és üzletfejlesztési igazgató, aki korábban a HVG Kiadói Rt. marketingvezetője is volt.

Távozik az RTL Magyarországtól Szabó András digitális- és üzletfejlesztési igazgató. Utódja Grósz Judit, a Microsoft Magyarország marketing- és operatív igazgatója lesz – közölték hétfőn.

Szabó András 2015 ősze óta töltötte be az RTL Magyarország digitális- és üzletfejlesztési igazgatói posztját. Nevéhez fűződik a cégcsoport digitális víziójának kialakítása, a disztribúciós üzletág felépítése, különböző üzletfejlesztési projektek, köztük például az R-Time Ventures életre hívása, valamint az rtlmost.hu teljes formai, tartalmi megújítása is.

Szabó Andrást 2018. március 5-től Grósz Judit váltja a digitális- és üzletfejlesztési igazgatói székben, aki másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a telekommunikáció és a média világában.

Grósz Judit pályafutását a Publicis FCB-nél kezdte Account executive munkakörben, majd a HVG Kiadói Rt. marketingvezetője lett. 2000 és 2012 között a UPC Magyarország Kft. munkatársaként előbb országos marketing- és értékesítési executive igazgatóként, majd marketing- és tartalomfejlesztési igazgatóként vett részt a társaság munkájában. Grósz Judit 2012 szeptemberétől a Microsoft Magyarország Developer and Platform Evangelism részlegét irányította, 2015 februárja óta a vállalat marketing- és operatív igazgatója.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!