szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha minden igaz, idén két új sportcsatornával bővítenék a Tv2 portfólióját.

Védjegy-regisztrációt kezdett a Tv2 Média Csoport Spíler 3 Tv néven – fedezte fel a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának adatai között a 24.hu. Emellett február közepén a Tv2 levédette a spiler3tv.hu internetes végződést is. Mindez a hírportál szerint arra utal, hogy ilyen néven indíthat tévécsatornát a közeljövőben Andy Vajna kormánybiztos tévés cége.

A Tv2 Média Csoport épp a napokban nevezte át 2016 nyarán indított sportcsatornáját, a Spíler Tv-t Spíler 1 TV-re. Ez a 24.hu szerint akár arra is utalhat, hogy újabb Spíler-csatornák jöhetnek.

A Spíler 2 Tv nevet egyelőre nem kezdték el levédetni az SZTNH adatbázisa alapján, csak a Spíler 3 Tv-t, valamint még korábban a Spíler Tv elnevezést. A spiler2tv.hu internetes végződést viszont levédték.

A Tv2 Csoport később közleményben erősítette meg: már idén új sportcsatornák indulnak Spíler2 Tv és Spíler3 Tv néven. Ezeken a már jól ismert sportágak mellett a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is láthatják majd az érdeklődők. A Tv2 Csoport 2016 nyarán kezdte meg portfóliója bővítését, melynek eredményeként 2018. év elejére már 11 csatornával rendelkezik – emlékeztetnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt a beatnemzedék egyik utolsó alakja, Lawrence Ferlinghetti

Meghalt a beatnemzedék egyik utolsó alakja, Lawrence Ferlinghetti

Karácsony: Egy tollat és egy noteszt sikerült elhozni a kormánytól

Karácsony: Egy tollat és egy noteszt sikerült elhozni a kormánytól

Elnök szeretne lenni az ifjú amerikai sztárköltő

Elnök szeretne lenni az ifjú amerikai sztárköltő