szerző:
hvg.hu

Milliárdokat költenek a röplabdára is a tao-pénzekből.

Közel 7 milliárd forint tao-támogatást kapott a röplabda, amióta tavaly szeptemberben lehetővé tették, hogy ebbe a sportágba lehessen tao-pénzeket küldeni – írta a Magyar Nemzet.

Az összegből 1,1 milliárd forint a fideszes képviselő Bánki Erik feleségéhez köthető céghez került a lap szerint: a Beach Sport Kft. két beruházásával fedett strandröplabdacsarnok építésére kapott lehetőséget.

A röplabdának van mit behoznia: 2011 óta a jégkorongra 30, a vízilabdára 68, a kosárlabdára 76, a kézilabdára pedig 81 milliárd forint tao-pénzt költöttek el. Ez pedig még mindig semmi a foci támogatásához képest, ott legalább 229 milliárd forint a felhasznált összeg.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!