szerző:
hvg.hu

Ugyanaz jutott a zenecsatorna kreatívjainak eszébe, mint a mekis kollégáiknak.

Idétlen gesztussal ünnepli a McDonald’s a nőnapot, egyetlen napra feje tetejére állítják az M betűs logót, hogy a woman szó első betűje kijöjjön – írtuk meg ma délelőtt. Aztán megérkezett az MTV (nem az állami tévé, hanem a zenecsatorna) közleménye: ők is kitalálták ugyanezt.

©

Pedig pont az MTV néhány éve bemutatta, hogy lehet tényleg tenni a nőkért nőnapon: volt alkalom, hogy egy, a lányokon segítő ENSZ-alapítványt lehetett támogatni rajtuk keresztül. Most a logó megfordítása mellett annyit tesznek, hogy 24 órán át nők slágereit játsszák, és még nyereményjátékok is várják „a hölgyeket és valamennyi zenerajongót”. Tehát logikusan még a férfiakat is.

Persze akármit is tegyenek az M betűvel kezdődő nevű cégek, kínosságban aligha tudják legyőzni Orbán Viktort, aki a parlament konyhájáig ment le, hogy találjon nőket, akiket felköszönthet, és elmagyarázta, hogy a nők fontosak, mert adnak enni.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!