szerző:
hvg.hu

Különleges festést kapott a pontosan századik Airbus A321, melynek bemutatójához rendhagyó ünnepség is társult.

Átadták hétfőn Budapesten a Wizz Air flottájának 100. gépét, amely különleges, ezt sugalló festést is kapott. Az avatáshoz kapcsolódóan hangulatos ünnepség is társult a légitársaság Facebook-oldalán megjelent fotók tanúsága szerint. Például pomponlányok is szórakoztatták a jelenlévőket. Mutatjuk:

A Portfólió azt írja, a Wizz Air flottája 14 év alatt nőtt 100 darabosra, a gépek átlagéletkora jelenleg 4,6 év. A légitársaság új gépei már mind A321-esek, amik jóval hatékonyabbak, mint a korábbi A320-asok, több utast szállítanak, az egy utasra vetített költségek jóval alacsonyabbak, mint a régebbi gépeknél. A cél az, hogy 2023-ra a kapacitás 75 százalékát az új, A321-es gépek adják – írja a lap.

A légitársaság vezetője szerint 2026-ra elérhetik az évi 100 milliós utasforgalmat és a 600 ezer járatot, ami csaknem 10 ezer alkalmazottat igényelhet.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!