szerző:
hvg.hu

Egy telenovellákat és egy humoros műsorokat adó online csatornát indítanak.

Két új digitális, interneten elérhető csatornát indít augusztustól az RTL Magyarország – írja a 24.hu a tévétársaság közlésére hivatkozva. 

A két csatorna az RTL Most! nevű, idén februárban megújult internetes platformon lesz elérhető, az egyiken telenovellákat fognak adni SzeressMost néven, míg a másik, NevessMost nevű online csatornán humoros tartalmak lesznek.

Emellett közel 300 órányi filmes tartalom is érkezik a nyári időszakra egy időszakos pop-up csatornán, mely június 15-től lesz elérhető, és amellyel a focivébé alatt főleg azokat szeretnék megszólítani, akik nem a világbajnokságot nézik. A Film+ menüpont alatt lesznek csak az online platformon látható filmek, valamint a Film+-on látható filmek is. 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!