szerző:
hvg.hu

Az irodaházak építése, fejlesztése a jövőben is folytatódik.

Egy közép-európai régióra specializálódott ingatlanbefektetési vállalat, a Revetas vette meg a TriGranitot a TPG Real Estate-től, a nemzetközi magántulajdonú befektetési vállalat, a TPG ingatlancsoportjától – derül ki a Trigranit közleményéből. A felek a tranzakció részleteit nem hozták nyilvánosságra.

A Revetasról annyit tudni, hogy globális intézményi befektetők, nyugdíjpénztári és árupiaci alapok, valamint kiemelt ügyfelek számára kezel és fektet be tőkét. A cég elsősorban kereskedelmi ingatlanokra fókuszál, úgy mint irodaházak, bevásárlóközpontok, logisztikai parkok és lakóingatlanok.

A TriGranit portfóliója irodaházakból, és három fejlesztés alatt lévő irodaprojektből áll. A teljes eszközérték a bruttó fejlesztési értékkel együtt meghaladja a 450 millió eurót. Két projekt, a krakkói Bonarka for Business (B4B)
irodakomplexum H épülete, valamint a budapesti Millennium Gardens irodaház már kivitelezés alatt áll, míg a B4B I épületének és a katowicei Silesia Towers irodaház első ütemének indítása pedig a közeljövőben várható.

A vállalat vezetését továbbra is a TriGranit menedzsment csapata végzi, Török Árpád vezérigazgató irányításával. Az irodaházak fejlesztését és építését a TriGranit folytatja a jövőben is. Közleményükben emlékeztetnek: két évtizedes működése alatt a TriGranit mintegy 50 városképet meghatározó projektet valósított meg 7 közép- és kelet-európai országban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!