szerző:
hvg.hu

A hétfő esti járatra volt jegyük, azt azonban törölte a légitársaság. Kedden sem jutottak haza.

A magyaroknak hétfő este Budapestre kellett volna érniük, ám a Ryanair törölte a járatukat, azóta pedig nem biztosított számukra helyet más gépein – olvasható az atv.hu-n.

A lap beszámolója szerint az utasok kedden már sírva kérték a légitársaság ügyintézőit, hogy segítsenek nekik hazajutni, a cég azonban egyelőre csak szállást biztosított nekik, és kaptak fejenként egy-egy 5 eurós kupont.

Azt a tanácsot kapták, hogy délután csekkoljanak be a repülőtéren, hátha lesz valamelyik gépen üres hely.

Az ATV híradójának nyilatkozó ügyvéd szerint ilyen esetben a légitársaságnak – az utas döntése alapján – vissza kellene fizetnie a repülőjegy árát vagy ingyenesen átfoglalni az ügyfél számára legkedvezőbb és legközelebbi járatra.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!