szerző:
hvg.hu

Jó a hangulat a feltörekvő piacokon.

Nagyjából a péntek esti árfolyamon, 322,9-en kezdte a napot a forint az euróval szemben.

Délelőtt 325 forint körül mozgott az árfolyam, majd a magyar deviza erősödni kezdett. Most 321,7-t kell adni egy euróért, ez 0,3 százalékos erősödés a múlt hét végihez képest.

A feltörekvő piacokon általánosságban javult a hangulat, a török líra például már fél százalékos erősödésben van, de a lengyel zloty is a forinthoz hasonló teljesítményt mutat.

A Portfolio emlékeztet, hogy ma Putyin és Trump helsinki találkozójára figyel a világ.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!