szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A The Donut Library megerősítette, amit az Átlátszó három hete kiderített.

A The Donut Library Facebook-oldalán megjelent közlemény szerint a sikeres céget "korábbi tulajdonosai nem kívánták tovább működtetni", ezért "a bezárásra ítélt mindhárom üzlet üzemeltetését új tulajdonos vette át".

A kft. új gazdája pedig nem más mint a Mr. Funk Kft., amelyet Vajna Tímea és üzlettársa, Gomez Norbert irányít.

"A fánkboltok változatlanul The Donut Library-ként működnek tovább, a fánkok az eddigi megszokott minőségben, különleges recepttel készülnek" – olvasható a bejegyzésben.

A hírt, miszerint a Mr. Funk viszi a The Donut Libraryt, az Átlátszó június végén megírta. Később az is kiderült, hogy ezen a néven Lisszabonban is fánkozót nyitott a cég.

A The Donut Library Kft. nettó árbevétele a kezdeti 24,7-ről 137,3 millió forintra, az adózás előtti eredménye pedig 4,4-ről 20,5 millió forintra nőtt. A Mr. Funk Kft. ezzel szemben mindvégig veszteséges volt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nagy Feró is elkapta a koronavírust

Nagy Feró is elkapta a koronavírust

Mikor teljesít jobban egy diák: ha az országa gazdag, vagy ha a családja?

Mikor teljesít jobban egy diák: ha az országa gazdag, vagy ha a családja?

A Real Madrid nyerte az El Clásicót

A Real Madrid nyerte az El Clásicót