szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kele János futballszakértő szerint hasznos és jó, hogy van a 2rule-ügy, mert leleplezi a magyar foci korrupt természetét. Az egész csakis a lenyúlásról szól.

Facebook-posztban összegzi véleményét Kele János futballszakértő a 2Rule-ügy kapcsán. Mészáros Lőrinc új sportruhamárkája, amelyről a HVG az elsők közt adott hírt, már több magyar NB I-es csapatnál is kiütötte a nyeregből az addig használt, nagy nemzetközi márkákat. Egy olyan márka, amiről semmit nem lehet tudni, nincs weboldala, reklámjai, maga a fekete lyuk.

A Dárdai Pál nevével is eladott 2Rule-történet Kele szerint jó és hasznos, "mindent megmutat a kapzsiságból, ostobaságból és azokból a sógor-koma-haver alapon osztogatott hátlapogatásokból, amikbe a magyar futball a közpénzfürdőben dőzsölés közben - látszólag észrevétlenül - belefullad". Semmilyen logikus érv nem szól amellett ugyanis, hogy egy évtizedes kutatási, tapasztalat előnnyel rendelkező nemzetközi cég termékét lecserélje egy profi klub egy ismeretlen kis bt termékeire. A saját érdekeivel megy szembe.

"Képzeld el, hogy a te bétéd honlap, cégtábla és referencia nélkül így berobban ugyanerre a piacra. Nem röhög a vakbeled?"

Kele szerint egyértelmű a helyzet: "a magyar futball környékén senki nem akar előrelépni, fejlődni, eredményt elérni. A verseny, a teljesítmény, a tehetség üldözendő és nemkívánatos - teljes iparág lényege a kifizetés, semmi más. A belefeccölt állami lóvé magánvagyonná változtatása." Erről szól a 2Rule nyomulása és nyomatása, a stadionépítések, a focijogok brutális felpumpálása. "A kifizetés a lényeg. A magyar futball lett a NER pénztárja, amihez hó végén oda lehet fáradni, és fel lehet venni a jattot a borítékban. Jut mindenkinek, aki a mi kutyánk kölyke, nyugi."

"Nemzeti máz, giccs, tehetségtelenség, pofátlanság, igénytelenség és mutyi. Ez a magyar futball. Ezt intézményesíti a 2Rule, ezt üzeni nekünk a logó, a szín, a forma, a kincstári gagyi, ami majd senkinek sem kellő, közepesnek is csak elfogultsággal hazudható tucatjátékosok mellizmán feszül majd."

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tízből kilenc: ennyire nagy a frissítési kedv az iPhone-osoknál

Tízből kilenc: ennyire nagy a frissítési kedv az iPhone-osoknál

Kiderült, mikor mutathatják be a Samsung új összecsukható mobilját, a Galaxy Z Fold3-at

Kiderült, mikor mutathatják be a Samsung új összecsukható mobilját, a Galaxy Z Fold3-at

A Bakonyban már szakad a hó, több busz és autó is elakadt

A Bakonyban már szakad a hó, több busz és autó is elakadt