szerző:
hvg.hu

Megvan a megegyezés.

Huszonkét órányi tárgyalássorozat után megállapodott a Ryanair a légitársaság pilótáinak szakszervezetével. Részleteket egyelőre nem közöltek.

A BBC azt írta, a cég írországi pilótái szavaznak majd arról a még titkos javaslatról, amelyet elfogadtak. A dokumentum ezután sem lép életbe, a diszkont-légitársaság igazgatótanácsának is szavaznia kell róla.

A légitársaságnál több mint 4 ezren dolgoznak, közülük mintegy 350-en Írországban.

Az alkalmazottak augusztus első felében egész napos sztrájkot tartottak, öt európai országban több száz járatot kellett emiatt törölni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!