szerző:
hvg.hu

Ismét leáll a rendszer.

Csütörtök este 11 és péntek hajnali kettő óra között karbantartás miatt nem lehet majd elérni a CIB Bank internetbankját, mobilapplikcáióját és a telefonos ügyfélszolgálatnál is szűkítik az elintézhető ügyek körét.

A bank ezt Facebook-oldalán jelentette be, egyúttal az ügyfelektől türelmet és megértést kért.

A Pénzcentrum emlékeztet, a CIB többször került be mostanában a hírekbe rendszerleállás miatt: legutóbb augusztus 6-án, július 20-án és március 12-én volt rendkívüli üzemzavar, de ezeken kívül előfordult tervezett, a ma éjszakaihoz hasonló leállás is.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!