szerző:
hvg.hu

Az informatikai rendszer frissítésével kapcsolatos hiba okozta a galibát, már elhárult.

Több olvasó is jelezte az Indexnek kedd este, hogy 0 forintot lát az MKB-nál vezetett számlaegyenlegén, annak ellenére, hogy biztos van rajta pénz.

A portál kérdésére a bank közölte, senkinek nem tűntek el a forintjai, a szokatlan galibát egy üzemidőn kívül lefuttatott frissítőprogram hibája okozta. Ezt azóta már helyreállították.

A lap emlékeztet, az MKB nemrég cserélt informatikai rendszert, amit akkor úgy jelentettek be, hogy "július első napjaiban az MKB Bank sikerrel hajtotta végre az elmúlt évtizedek legnagyobb hazai, banki informatikai rendszerátállását."

Azt nem tudni, hány embert érintett a mostani hiba.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!