szerző:
hvg.hu

Az áruházlánc kéri, hogy aki vásárolt a termékből, vigye vissza.

Visszahívta a Tesco a Cup Noodles Spicy instant tésztaleves több tételét. Az áruházlánc közleményéből nem derül ki, hogy mi a probléma a termékekkel, a Napi.hu azonban azt írja a szállító Nissin Foods Kft.-re hivatkozva, hogy üvegdarab kerülhetett a beléjük.

"A visszahívás tisztán elővigyázatosságból történik, mivel egy felhasznált alapanyag miatt nem lehet 100 százalékos biztonsággal kizárni, hogy esetleg üvegdarab van a termékben" – közölte a Nissin Foods.

Ezeket a tételeket érinti a visszahívás:
Cup Noodles Spicy instant tésztaleves
Tételazonosító:

  • LOT szám:L800873, 01/19 ;
  • LOT szám:L803423, 04/19;
  • LOT szám: L804103, 06/19
  • TPN: 210509162
  • EAN: 5997523315474

Az instant leveseket nem csupán a Tescónál lehet megvásárolni, ezért a szállító azt kéri, hogy aki bárhol vett belőlük, vigye vissza oda, ahol megvette, és visszakapja az árát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!