szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Van, ahol a trend már biztató.

A törvényi határidő lejárta után több mint három hónapos csúszással, szeptember elején adta le a beszámolóját Vajna Tímea gyémántüzlete, a Dorottya Diamond Palace Kft., és hiába a hajszál híján 500 millió forintos éves árbevétel, még mindig veszteséget termelt az üzlet: a rekordforgalomhoz 112 ezer forintos veszteség társul 2017-ben.

A 24.hu azt írja, a trend biztató: 2015-ben még 70 milliós veszteség, rá egy évre 11 milliós mínusz jött össze, ehhez képest a tavalyi bő 100 ezres veszteség elhanyagolható.

Még 2015 elején szállt be 49 százalékos tulajdonrésszel a Vajna Tímea és Andy Vajna közös érdekeltségének számító Beauty Enterprises Hungary Rendezvényszervező Kft. az üzletbe.

A lap kiemeli azt is, Vajna Tímea fánkozója, a Mr. Funk Vendéglátó Kft. működésének első teljes évében, 2016-ban 70 milliós veszteséget mutatott fel, tavaly már 168 millió forintra dagadt a mínusz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!