szerző:
hvg.hu

Műsortámogatói spotot, rovatszponzorációt, és termékelhelyezést is kaptak.

Újabban a tévében reklámozza magát a csepeli önkormányzat: 550 ezer forint + áfáért a kormányhoz erősen lojális TV2-n műsortámogatói spotot, rovatszponzorációt, és termékelhelyezést is kaptak. A 24.hu szerint az önkormányzat a csatorna „Az építők” című műsorában hirdeti magát, és a produkció Facebook-oldalán is megjelennek. A műsor egyébként több közreműködő partnerrel is együtt dolgozik, többségük természetesen az építőiparban érdekelt.

A szerződést az önkormányzat és a műsorkészítő kötötte egymással. A nagykátai székhelyű Comet-marketing Kft.-t tavaly novemberben jegyezték be, tulajdonosa Bajdik Beatrix, aki korábban a TV2 és az RTL szerkesztőjeként is dolgozott. A cég fő tevékenysége a műsorkészítés, de foglalkoznak épületüzemeltetéssel és takarítással is.

A 24.hu szerint a csepeli önkormányzatnak azért van szüksége a reklámra, hogy legújabb építkezéseit hirdesse, mint például a Rákóczi kert vagy az egyik óvoda udvarának felújítását. A csepeli önkormányzat polgármestere 2010-2014-ig Németh Szilárd rezsibiztos volt, aki az idén a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára lett. Azóta a szintén fideszes Borbély Lóránd vezeti a kerületet.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Dercsényi Dávid Itthon

Töredékéből kihozná a TV2-n sugárzott CÖF kisfilmeket a sztárproducer

Maximum 30 millió forintból készülne el a CÖF négy kisfilmje, mondja az Üvegtigris producere, aki most épp annyiból forgat nagyjátékfilmet, amennyibe a négy kisfilm került. Vagy a CÖF-nél volt túlárazás, vagy a TV2-csoport húzta le a kormánypárti civileket csúnyán.