szerző:
hvg.hu

Fényűző divatbemutató a londoni galériában.

Először mutatta be saját kollekcióját a londoni divathéten a tíz éve bizniszelő, 2007 óta az Egyesült Államokban élő Victoria Beckham. Az egykori Spice Girl, a visszavonult legendás brit focista felesége az AP tudósítása szerint fényűző divatbemutatóval reklámozta brandjét London Mayfair negyedének egyik elegáns galériájában.

A kollekció Victoria Beckham ismert, sikeres termékeit is felvonultatta, így a férfias szabást, a széles szárú valamint a vékony, kiszélesedő nadrágot. A show után Victoria átölelte és megcsókolta a férjét és a gyerekeit, akik természetesen végignézték a bemutatót.

(Képünk illusztráció)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!