szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az ok egyszerű: rajongója lett a Teqballnak.

A Teqball világhódító útjával foglalkozik a CNN (vette észre a 24.hu), mégpedig a világhírű Ronaldinho segítségével, akit a játék igazi rajongójának nevez a hírcsatorna.

A CNN videóval felturbózott cikke korszakalkotóként emlegeti Borsányi Gábor és Huszár Viktor találmányát, amelynek a sikerében nem kis szerepe van a milliárdos Gattyán György kockázati tőkebefektetésének.

A cikk szerint a Teqball ráadásul a futballőrült Brazíliában is nagyon népszerű, ami azt jelenti, hogy a játéknak egy telített piacra sikerült betörnie. A rajongói között ott Carles Puyol, Robert Pires, Christian Karembeu, Luis Figo és Gianfranco Zola is.

Ronaldinho néhány éve találkozott a Teqballal, és azóta, mint mondja, függővé vált. Néha hat órán át is képes játszani.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Michelle Obama tabukat döntöget

Michelle Obama tabukat döntöget

Kisteherautónak csapódott és szörnyethalt egy 24 éves motoros

Kisteherautónak csapódott és szörnyethalt egy 24 éves motoros

Négy kamerájával a csillagos ég 75%-át feltérképezte a TESS exobolygóvadász űrszonda

Négy kamerájával a csillagos ég 75%-át feltérképezte a TESS exobolygóvadász űrszonda