szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Itthon terjeszkedne a spanyol gyökerű Mr Jeff.

Magyar partnereket keres a Mr Jeff, amely franchise modellben terjeszkedne – derül ki a Budapest Business Journal cikkéből. A vállalkozás ígérete szerint 17 hónap alatt megtérül a beruházás, és akár havi 1,1 millió forintos profit is elérhető lesz.

Miről van szó? A cég ügyfeleinek elég a mobiltelefonos alkalmazáson vagy a weboldalon időpontot foglalni, amikorra a vállalat egyik furgonja odamegy a lakáshoz, felszedi a kimosandó ruhákat, majd 48 óra múlva tisztán és kivasalva visszaszállítja  őket. A szolgáltatást akár havi alapon vagy csak alkalmi mosásokra is meg lehet rendelni.

A felméréseink szerint az emberek 78 százaléka a mosást utálja a legjobban a házmunkák közül, az ügyfeleinknek pedig a 60 százaléka sosem használt még mosáshoz kapcsolódó szolgáltatást – magyarázta a cég stratégiáját Elio Gomez vezérigazgató.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Ön hány kattintásra van a sikertől? Tényleg elég hozzá kattintgatni?

Sokan szeretnék tudni a választ arra kérdésre, van-e valamilyen titka a biztos üzleti sikernek, és ha van, akkor mi az. A Telekom által szervezett Most Fórum csütörtöki rendezvényének résztvevői ugyan senkinek sem adták kezébe a garantált siker kulcsát, de arról beszélgettek, merre érdemes azt keresni.